Nagy-Kovács Ramóna díjat kapott a Vodafone csapatától - ifaktor
Kovács Rami fekete garbós felsőben áll fehér fal előtt

A népszerű fitnesz influenszer, Nagy-Kovács Ramóna egy örömteli hírről számolt be követőinek a minap Instagram-oldalán.


Az influenszer ugyanis egy díjat, méghozzá Az Év Top 10 Női Digitális Vállalkozója díjat kapta meg a Vodafone Magyarország és a Portfólió.hu díjazásában.

Rami első sorban ezt a díjat új projectje miatt kapta, amit Instagrammon indított egy teljesen új fiókkal, ami a @koviramiprogram elnevezést kapta.

,,Totálisan meglepődtem, amikor megkeresett a @vodafonehungary azzal a hírrel, hogy megnyertem Az Év Top 10 Női Digitális Vállalkozója díjat, melyben a Vodafone Magyarország és a Portfólió.hu díjazott közösen. Szívem-lelkem és temérdek energiám van a @koviramiprogram - ban, mellyel a hosszútávon fenntartható egészséges életmódot tűztük ki célul és hogy ennek elérésében minél több embernek segítséget nyújtsunk. Büszke vagyok, hogy már ennyien csatlakoztatok hozzánk! Nagyon köszönöm a bizalmat, óriási megtiszteltetés ez nekem! Remélem, hogy idén még tovább fog bővülni a mi kis családunk és még többen gondolják majd úgy, hogy velünk tartanak a legjobb énük felé vezető úton"

- mesélte követőinek Rami.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!