Krausz Gábor: „Boldogabb vagy, mint valaha” - ifaktor
Krausz Gábor, Tóth Gabi és kislányuk, Hanna.
Tóth Gabi férje, Krausz Gábor az Instagram-oldalán osztott meg néhány sort a születésnapja alkalmából.

A sztárséf 40 éves lett, amely mérföldkő nemcsak saját, hanem általánosságban véve minden ember életében. Ilyenkor már gyakran számot vetünk addig elért eredményeinkkel és életünkkel.

Krausz Gábor mindezt a lehető legnagyobb örömmel tette, ugyanis érzése szerint olyan életet él, amilyet szeretne, hiszen megvan mindene, amiben az életben vágyott.

„40 éves lettem. 10 éve rettegtem ettől a naptól, de nem úsztam meg. Ez a nap is eljött, de boldogabb vagyok mint valaha, mert mindenem megvan amit egy ember kívánhat. Ők ketten az életem értelmei és soha semmit nem kérek csak annyit, hogy azt a napot együtt érjük meg, amikor Hannika 40. Szülinapján úgy totyoghassak - akár szintén pelenkában - a 40-es lufival felé, ahogy ő tette ma. Köszönöm Szerelmem a meglepetés bulit, mindenkinek, aki eljött és a sok ajándékot, jókívánságot és szeretetet, köszönöm a rengeteg üzenetet is nektek”

– írta a séf az Instáján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!