Kristen Stewart megházasodik - ifaktor
Kristen Stewart
Kristen Stewart két éve van együtt jelenlegi szerelmével, Dylan Meyerrel. A színésznőnek igen komolyak a szándékai kedvesével ugyanis most el is jegyezte őt.


Az Alkonyat színésznője már két éve alkot egy párt Dylan Meyerrel. Habár nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy filmforgatáson, utána elváltak útjaik. Hat évig nem is tartották a kapcsolatot aztán közös barátaik révén újra egymásba futottak. Ezután két héttel pedig barátai szeme láttára és füle hallatára Kristen szerelmet vallott Dylannek, azóta pedig egy párt alkotnak.

Azonnal a nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat, ami sokaknak különös volt, hiszen nemsokkal előtte szakított Kristen a modellel, Stella Maxwellel.

Kristen már egy évvel Dylannel való egymásra találása után kijelentette, hogy alig várja, összeházasodjanak kedvesével, most viszont a tettek mezejére lépett és gyűrűt húzott párja ujjára. Ehhez csak annyit fűzött, hogy ha valaki tudja, hogy a másik az igazi, akkor mi értelme várni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!