Kristen Stewart elárulta, volt kémia Robert Pattinsonnal - ifaktor
robert pattinson kristen stewart

Az „Alkonyat" sztárjai, Robert Pattinson és Kristen Stewart között azonnali szimpátia alakult ki, amivel kapcsolatukat még hitelesebbé tudták tenni.


Bella és Edward karaktere az elejétől kezdve érdeklődést mutattak egymás iránt, ami később szerelembe, házasságba és családba „fulladt". A karaktereket játszó színészek is úgy tűntek, hogy vonzódnak egymáshoz, erről beszélt most a Bellát alakító Kristen Stewart.

Az „Alkonyat" rendezője Catherine Hardwicke válogatta össze a szerepre a színészeket, így került Bella Swan szerepébe Stewart, Edward Cullenébe pedig Pattinson. Volt, hogy a rendező meghívta magához a párost, hogy ott gyakorolják a csókjelenetet.

Stewart elmondta, hogy egyértelmű volt miért választották Pattinsont a szerepre. Igazi profi és intellektuális férfi. Ezért a színésznő is oda volt többek között. Csodálta a hozzáállását a forgatáshoz és tudott vele azonosulni is.

„Fiatalok és bolondok voltunk. Sokkal többet tettünk bele, mint amennyit kellett és bárki aki ilyen jeleneteket játszik, annak ezt kell éreznie."

A duó tovább folytatta románcát a képernyőn kívül is és a való életben is egy párt alkottak hosszú évekig. Pattinson azonban most Suki Waterhouseszal jár, míg Kristen Stewart más vizekre evezett és most kérte meg barátnője, Dylan Myer, forgatókönyvíró kezét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!