Kucsera Gábornak az apaság mindennél fontosabb - ifaktor
kucsera gábor és ksifia, kucsera beni
Apa-fia képet posztolt Kucsera Gábor
Instagram/@kucseragabor

Kucsera Gábornak az apaság mindennél fontosabb

Kucsera Gábor Palik Lászlónak mesélt az apaság nyújtotta örömökről és arról, hogy igyekszik a legjobb szülő lenni, de néha ő is elbizonytalanodik önmagában.


Most Kucsera Gáboron volt a sor, hogy Palik Lászlóval tartson a futásban, eközben pedig magánéletéről faggatta őt a műsorvezető. Gábor többen közt beszélt új vállalkozásairól, a sportról és az apaságról is.

A sportoló elárulta, hogy jelenleg több új vállalkozásba is kezdett, mint az egyedi bútorgyártás vagy éppen a gyermektáboroztatás. De mindig igyekszik időt szakítani a gyermekeire, hiszen nagyon különleges kapcsoltot ápol velük, főleg a fiával, Benivel.

„Benivel szinte együtt nőttem fel, 15 hónapos volt, amikor bölcsibe ment, előtte Szabina már visszament kézizni, így onnantól én voltam otthon a gyerekkel főállású apukaként. Az élet, tudod, ad és elvesz, nem cserélném el egy olimpiai aranyért sem azt a kapcsolatot, ami van a fiammal. A lányaimmal is jó a kapcsolatom – Milla 3 éves, Bella 8 hónapos –, de ami van Benivel, azt nem adnám fel semmiért. Amikor este megölel, az más. Beni nem nagyon ölel senkit. Most már kezd, de régen se nagymama, se nagypapa, volt, hogy nagyon Szabina sem kapott tőle ölelést. Csak apa puszi, apa ölelés, dagadt a mellem”

-mondta Gábor.

A háromgyerekes édesapa lányairól is beszélt:

„A lányok nagyon más dimenzió, a szerelmeim. Milla kemény eset, egy igazi Skorpió kislány, akarattal, daccal, hisztivel, és kellő rafináltsággal megkenve. »Apa, csak viccelek«, és megveregeti a vállam. Minden gyerek más, de nem tudnék különbséget tenni köztük”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!