Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros után egymásra talált? - ifaktor
Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros villában.
Kulcsár Edina és Csuti végül Pataki Zita és férje, Ati duplaszavazatának hála kellett búcsúzzon a Nyerő Párostól, azonban ezúttal teljesen jó szívvel tették mindezt.


Az előző kiszavazásnál éppen egy mélyponton voltak a játékban, így Guszti és Vivi végül rájuk szavaztak, amelynek hála a most úgy búcsúzhattak, hogy a közös játékban abszolúte jól teljesítettek.

A játék elején sokakat hidegzuhanyként ért, hogy a közösségi médiában mindig jókedvű páros házassága válságban van. Nem véletlen, hogy úgy gondolták, a Nyerő Páros jó lehetőség arra, hogy új megvilágításba helyezzék a kapcsolatukat. A játékok során olyan helyzetekben kellett közösen boldogulniuk, amelyek nem fordulnak elő a mindennapokban.

„Nagyon sokat tanultunk, és sokat köszönhetünk még akár a sok bántásnak is. Így megláttuk a másikban azt, hogy tényleg törékenyek vagyunk, szüksége van a másiknak ránk. Voltak olyan jellegű dolgok, amik felébresztették bennünk, hogy van még miért harcolni"

– nyilatkozta a kiesés után Kulcsár Edina az RTL Reggeliben.

„Annyi pofont egyikünk sem kapott az életben, és tudván azt, hogy ez nem igaz, még nehezebb volt ezt megélni. De ami miatt jöttünk, annak elképesztően jót tett"

– ezt pedig már Szabó András Csuti mondta, gondolva arra, hogy álszentnek és felszínesnek nevezték őket, amely Edina szerint nagyon rosszul esett nekik.

„Mi egymásért és a szerelmünkért vállaltuk ezt a műsort, és soha nem volt szükségünk ennyire a másikra."

– zárta sorait Csuti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!