Kulcsár Edina és G.w.M szintet lépett a kapcsolatukban - ifaktor
Kulcsár Edina és G.w.M

Már beszéltek róla korábban, de most valósággá vált. A Borsnak adott interjúba elárulták, hogy már a gyerekeiket is összeismertették egymással.


"Heti szinten osztottuk fel a napokat. Egy-két hétre tudjuk előre a programokat, és mindenki igyekszik ehhez a beosztáshoz alkalmazkodni. Amikor a gyerekek az apukájukkal vannak, én azokon a napokon megyek csak Márkhoz. Van egy nap ami a Mamáké, így ez az egy olyan nap van, amivel fixen lehet számolni. Sokszor előfordult már, hogy hétvégén el tudtam kísérni Márkot a fellépéseire. Ennek ő is, és én is örülünk ilyenkor, hiszen a hosszú utakat is ki tudjuk használni, hogy együtt legyünk és nagyokat beszélgessünk"

- nyilatkozta Edina, aki korábban azt is mondta, hogy a cél az lenne, hogy egy háztartásban éljenek hamarosan, s gyerekeik is megismerjék egymást. Nos, utóbbi már összejött.

"Úgy szerettük volna, ha heti egyszer össze tudunk futni olyan helyen, ahol többen vannak, ahol más gyerekekkel is találkoznak. Igyekszünk óvatosan kezelni ezt a helyzetet. Az első találkozás jól sikerült, közvetlen volt, habár itt sem volt teljes a létszám. A tapasztaltak alapján azt gondoljuk, könnyen fog menni ez is, de nyilván nem szeretnénk nagyon siettetni"

- fűzte hozzá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!