Ezért izgult nagyon kislánya születésnapján Kulcsár Edina - ifaktor
Kulcsár Edina és Csuti kislánya, Nina születésnapi tortával.
Kulcsár Edina és Csuti kislányának, Ninának ez volt az első születésnapja, ahol nem volt együtt édesanyja és édesapja. Ám Kulcsár Edina nem emiatt, hanem egészem másért aggódott a jeles napon...


Edina nagyon aggódott, ugyanis a születésnapok fénypontja a torta szokott lenni, ám nem sikerült minden tökéletesre, így Szarvas Andi egykori szépségkirálynő segítette ki kollégáját.

„Egy kicsit izgultam, hogy minden rendben legyen, hiszen a torta fontos eleme a szülinapnak, a díszítés pedig hab a tortán, hiszen attól lesz még inkább party hangulat. Volt bennem némi ijedtség, mert nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettem volna, de a végére minden összeállt.”

– kezdte Edina, aki ezután köszönetet mondott Andinak is az Instagram-oldalán.

„A tortát anyukám intézte, a díszítésben pedig @szarvasandi segített, egy korábbi szépségkirálnyő, aki többek között egy barátnőjével @vivi_ktn -nel, dekorációval is foglalkozik. Mindig nagyon hálás vagyok, amikor valaki ennyire segítőkész, mert a mai világban ez ritka. Szóval itt is nagyon szépen köszönöm, nektek lányok.”

– zárta a posztot Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!