Kulcsár Edina meglepő vallomást tett Csutiról - ifaktor
Csuti és új barátnője.
Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata lassan rendeződni látszik. Ezt most Kulcsár Edina is megerősítette a Life TV Ébredj velünk című műsorában.


„Kezdek jól lenni. Vannak hullámzások, hol jobban, hol rosszabbul vagyok. Rám talált a szerelem, de ott a múltam, vannak mélyebb pontok, melyek megérintenek”

– nyilatkozta Edina, aki nem számított ekkora és ilyen hosszú médiavisszhangra a válásukkal kapcsolatban, de mostanra véleménye szerint korrekt viszonyt sikerült kialakítaniuk, sőt Csuti új barátnőjének is örül.

„Nem tudok elszakadni tőle, van két gyermekünk. A gyerekek örökre össze fognak kötni minket. Csutinak van barátnője, aminek eszméletlenül örülök. Kívánom, hogy találja meg azt a párt, akivel ugyanaz a szeretetnyelvük”

– nyilatkozta Edina.

Férje, akivel továbbra is válófélben vannak, a napokban mutatta meg új barátnőjét, erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!