Ajándék ötletek a kiskedvencednek - ifaktor
Kutya a karácsonyfa alatt fekszik

Karácsony idején négylábú barátunkról sem szabad megfeledkeznünk. Bizony ő is megérdemel egy kis apróságot a fa alatt. Cikkünkből hasznos tippeket kaphatsz arról, hogy minek örülne kiskutyád.


Kutyaágy

A kutya alvófekhelye nagyon fontos része az életének. Egy pihentető alvásánál egy pihe puha ágyban nincs is jobb. Na jó talán listánk többi tétele az.

adorable dog bed GIF Giphy

Rágókák, kötelek

Nagyon fontos, hogy a kutyák esetében is odafigyeljünk, hogy megfelelően koptassa a fogát. Erre pedig a különböző rágókák vagy éppen kötelek a legmegfelelőbb segédeszközök. A kutyák ebből a szempontból, olyanok, mint a gyerekek, sosincs elég játékuk. Nem beszélve arról, hogy kiskedvenced tudni fogja, hogy ez az egyik módja a szereteted kifejezésének felé.

Dog Food Doodle GIF by Geekster Pets Giphy

Jutalomfalat

Egy jól kiválasztott jutalomfalat nemcsak kutyusod kedvén fog javítani, de az egészségéért is sokat tehetsz vele. Különféle vitaminokat tudsz a szervezetébe juttatni, továbbá a fentebb említett fogkoptatásra is jó eszköz.

Yellow Lab GIF by Rover.com Giphy

Labda

Természetesen ne feledkezzünk meg minden kutya nagykedvencéről, a labdáról sem. A legtöbb kutya pár másodperc alatt is képes szétkapni a labdáját, főleg, ha nagy testű fajtáról van szó. Mindenesetre az a kis idő is megéri, ha ezzel boldogságot tudunk szerezni négylábú kedvencüknek.

dog tennis GIF Giphy

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!