Ezekből a jelekből tudhatod, hogy szeret a kutyád - ifaktor
pomerániai törpespicc
Minden kutyatulajdonos elgondolkodott már rajta, hogy szereti-e őt négylábú kiskedvence. Nagy valószínűséggel igen, ha már ilyeneket törjük a fejünket. De azért gondoskodó gazdiként néha szeretnénk valamilyen visszajelzést, hogy jól csináljuk a dolgunkat és kutyusunk boldog életet él. Ha kiskedvencünk a cikkünkben szereplő jeleket mutatja, akkor megnyugodhatunk, a legjobb barátunk nyugodt, szeretetteljes életet él.


Farokcsóválás

A kutyáknál farkuk tartása nagyon sok mindent képes elárulni, kiskedvencünk aktuális hangulatáról. Amikor farok csóválva rohan oda hozzád kiskutyád az egyértelműen annak a jele, hogy odavan érted és boldog, hogy láthat.

Szemkontaktus

Sokan úgy gondolják, ez egy fajta kihívás és rangodnak megkérdőjelezése kutyád részéről, azonban valójában megállapították, hogy a kutya szervezetében ilyenkor oxitocin keletkezik, amely ugyebár a boldogság hormon.

Utánozva ásít

Biztos mindannyian hallottunk már arról, hogy az ásítás ragályos, azonban az is fel kellett tűnjön, hogy nem mindenki után ásítunk mi magunk sem. Ez azért van így, mert azok a személyek után érezzük a késztetést mi is az ásításra, akikkel szimpatizálunk. Tehát, ha kutyusunk ásít utánunk, akkor nyilvánvalóan szeret minket.

Odahozza a játékait

Mi úgy fejezzük ki sokszor szeretetünket kiskutyánknak, hogy játékot veszünk neki, amelynek tudjuk, hogy örülni fog. Amikor négylábú kedvencünk odahozza nekünk játékot, de ugyanakkor elveszi mikor játszanánk vele, valójában minket utánoz. Mivel számára a játék odaadása egy pozitív élmény így nekünk is ezt a boldog pillanatot szeretnék átadni, szeretetük jeléül.

Mindenképpen hozzád akar érni

Amikor kutyusod keresi a lehetőséget, hogy neked dőljön, vagy csak legalább lábával hozzád érjen, akkor az azt jelent, hogy veled érzi magát biztonságban. Szeretne minél közelebb lenni, hozzád, ahogy kicsi korában tette édesanyjával.

Nyugodtan figyeli ahogy elmész

Nyugodtan néz utánad, mikor távozol és nem nyüszít. Ez a bizalom jele, ugyanis nem azért nézi ilyen nyugodtan, hogy elmész, mert nem érdekled, hanem pont azért, mert pontosan tudja, hogy visszafogsz hozzá jönni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!