Kylie Jenner melleit csupán aranyfesték takarta - ifaktor
Kylie Jenner színes melltartóban, fekete hajjal áll a tengerben

A külföldi világsztár, Kylie Jenner augusztus 10-én ünnepli 24. születésnapját, minek alkalmából ismét piacra dobott egy újabb saját kollekciót, ami a 24K arany elnevezést kapta. A reklám fotó pedig igen pikánsra sikerült.


A Kardashian-klántól már megszokhattuk, hogy mindig óriási felhajtást csapnak egymás és saját születésnapjuk köré is. Kylie minden évben egy újabb terméket dob a piacra születésnapja alkalmából, amit egy meztelen fotóval vezetett fel Instagram-oldalán.

Kylie-t nyakon öntötték egy vödör aranyfestékkel, ami alatt csak egy alsónemű takarta testét, illetve próbálta diszkréten kezeivel takarni melleit.

„ahhh !!! 8 nap múlva szülinapom van !!! és persze egy újabb szülinapi kollekcióval kellett ünnepelnem! 24K arany a téma a 24. születésnapomra, augusztus 10 -én indul és már alig várom, hogy holnap felfedjem a teljes kollekciót"

- olvasható Kylie bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!