Ezekkel a férfiakkal randizott eddig Lady Gaga - ifaktor
Lady Gaga előadás közben fekete ruhában

Lady Gaga karrierje az utóbbi időben töretlenül halad felfelé. Szinte megállíthatatlan energiával rendelkezik az énekesnő, aki mostanában színészi tehetségét is megmutatta. Elragadó kisugárzásával sok férfit levett már a lábáról, de most megmutatjuk azokat, akik az ő szívét rabolták el.


Lüc Carl 2005-2011

Lüc klub tulajdonos, dj, író, bartender és még sok minden más. 2005-ben kezdtek el randizgatni Gagaval, állítólag számtalan abban az időben írt dalát a férfi ihlette. Kapcsolatuk igazi se vele se nélküled viszony volt. Pontosan nem lehet tudni, hogy 2005 és 2011 között melyik időszakban voltak együtt.

Robert Fusari 2008-2009

Robert népszerű zenei rendező. Számtalan együttműködésük volt Lady Gagaval, a munkájukon keresztül ismerkedtek meg.

Matthew „Dada” Williams 2009

Gaga kapcsolata Matthewval szinte egy évig sem tartott. Voltak közös együttmükődéseik, de amint azokat befejezték, a kapcsolatuknak is vége lett.

Taylor Kinney 2011-2016 

Taylor Kinney volt talán az első, olyan partnere Gaganak, aki teljes mértékben felvállalt a nyilvánosság előtt. Szerelmük jelként még Taylor meg is kérte Gaga kezét. Igazi álompár voltak, de öt év után szétmentek.

Christian Carino 2017-2019

Ennek a kapcsolatnak Gaga vettet végett. Második alkalommal jegyezték az énekesnőt, de állítások szerint Christian túlságosan féltékeny volt és folyamatosan zaklatta Gagat.

Dan Horton 2019

Ezt a kapcsolat szintén nem élt meg egy évet sem, ugyanis Gaga azt nyilatkozta, hogy Dan nem volt elég érett hozzá.

Michael Polansky 2019-jelenleg

2019 óta randizgatnak Michael Polanskyval. Úgy tűnik Lady Gaga ezzel a férfival boldogabb, mint valaha.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!