Ezért hálás a testéért Lady Szomjas - ifaktor
Szomjas Jennifer
Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”
Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Ezért hálás a testéért Lady Szomjas

Hasonlóan minden nőhöz, Lady Szomjas esetében is előfordul, hogy alább hagy a magabiztossága. Azonban sok mindenért hálás a testével kapcsolatban.


Szomjas Jennifer, azaz Lady Szomjas egy igazán magabiztos nőnek tűnik a rajongói szemében. A TikTokker most már műsorvezetővé nőte ki magát és karrierje továbbra is töretlenül halad felfelé.

Azonban Jennifer most Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy bizony van, amikor elbizonytalanodik a testével kapcsolatban. Ilyenkor viszont képes olyan pozitív gondolatokkal megvigasztalnia magát, mint például, hogy teljesen egészséges.

,,Akárhányszor elbizonytalanodom a testemmel kapcsolatban mindig a tükörbe nézek és arra gondolok mennyire hálás vagyok. Hálás vagyok, hogy van két karom amivel elérem a céljaimat…, hálás vagyok, hogy van két lábam ami egész életemen át eljuttatott oda ahova akartam…, hálás vagyok, hogy van egy orrom amivel a legjobb illatokat kiszagolhatom és, hogy van egy szám amivel a legfinomabb ízeket is megkóstolhatom. Hálás vagyok, hogy van két mandula szemem amivel meglátom a szépet mindenben de legfőképp hálás vagyok, hogy van egy hatalmas szívem amivel tudok szeretni másokat és önmagamat is❤️💪🏼!”

-írta Instagram-bejegyzésében Jennifer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!