Lakatos Márk szerint a nőnap idejétmúlt, kommunista ünnep - ifaktor
Lakatos Márk sapkában.
Lakatos Márk is megragadta az alkalmat és felköszöntötte hölgy ismerőseit, noha szerinte idejétmúlt szokás, hogy március 8-án ünnepeljük a nőket.


Mindezt arra alapozza a stylist, hogy véleménye szerint a nőnap egy elavult kommunista ünnep.

„Lányok, asszonyok, hölgyek, csajszik, csajok! Ma van a nemzetközi nőnap, úgyhogy nagyon-nagyon sok szeretettel köszöntelek titeket, még akkor is, ha azt gondolom ez az ünnep egy kicsit már idejétmúlt. A kommunizmusból születő, nagy egyenjogúsító ünnep, ahol mindenki egyenlő volt és mindenki szarul élt.”

– kezdte Lakatos Márk videóüzenetében, majd áttért arra, hogy szerinte milyen hátrányos megkülönböztetés éri napjainkban a nőket.

„Azt gondolom, hogy az lenne a jó, ha nem lenne szükségeket egy nemzetközi nőnapra. Miért? Azért mert egyenlő bánásmódban részesülnétek, egyenlő fizetést kapnátok, egyenlő lehetőségeitek lennének. Nem pedig egy lesajnáló, leereszkedő >>putyini<< szál rózsát kellene kapnotok”

– mondta Lakatos Márk, aki azt kívánta minden nőnek, hogy legyenek egyenlő társak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!