Laskóy Noémi adományozásra buzdítja követőit - ifaktor

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi már nem először mutat remek példát követőinek. Most egy adományozási lehetőségre hívta fel rajongói figyelmét, amivel több nehéz helyzetben lévő családon tudunk segíteni.


Noémi elárulta Instagram-posztjában, hogy az adományozás és a rászorulókon lévő segítés egyáltalán nem áll tőle távol. Sőt, rendszeresen segíti a nehéz helyzetben élőket, amivel csak tudja.

Ezúttal a követőit is kérte, hogy ha tudnak, akkor segítsenek hasonlóan a szeptemberi iskolakezdésben a rászoruló gyerekeknek.

„az adományozás és a rászorulók megsegítése számomra alapvető emberi kötelesség, ezért minden hónapban meg is teszem különböző módokon.
most augusztusban ennek az egyik formája a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös tanszergyűjtő akciója.
a segítségnyújtás módja nagyon egyszerű: adjátok le az INTERSPAR áruházak gyűjtőpontjainál a megvásárolt tanszereket augusztus 25-28. között, vagy vásároljatok adománykártyát a hipermarketekben és a SPAR online shopban szeptember 5-ig"

- olvasható Noémi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!