Ő Laskóy Noémi ritkán látott édesanyja - ifaktor
Laskóy Noémi rózsaszín nadrágban és fekete felsőben és blézerben áll szőke hajjal

Többnyire megszoktuk már, hogy az influenszerek világába az is beletartozik, hogy ismerjük családtagjaikat is, hiszen majdhogynem az egész életüket megosztják követőikkel. Laskóy Noémi édesanyját azonban igen ritkán láthatjuk, most ismét megmutatta rajongóinak.


A népszerű influenszer, Laskóy Noémi bár büszkén mutatja követőinek családját, leginkább csak két gyönyörű kislányát és ritkán a férjét szoktuk látni a közösségi oldalán. Ezúttal azonban édesanyja is helyet kapott a ,,feedben".

Közeleg az anyák napja, így Noémi édesanyjával készített egy közös posztot, amiben őt is megmutatta és azt is, hogy mit kapott tőle erre a szép ünnepre.

,,Anyuval nem a szokásos anya-lánya kapcsolatunk van, ugyanis általában hatalmas harmóniában vagyunk, néha viszont úgy összeveszünk valamin, hogy napokig nem beszélünk… szóval elég magas hőfokon izzunk együtt🙈💗
de azt minden egyes nap tudom, hogy hálás vagyok neki, hogy erős és önálló nőnek nevelt, aki az élet minden területén megállja a helyét és segítség nélkül is képes elérni a céljait*🙏🏼 ugyanis ezt a képet láttam egészen kicsi koromtól fogva"

- olvasható Noémi megható bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!