Újra műsorvezető lesz Lékai-Kiss Ramóna - ifaktor
Kis Ramóna világosbarna bőrhatású szettben
Kiss Ramóna is beoltatta magát
Instagram/@ramona_kiss

Újra műsorvezető lesz Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna új felkérést kapott, amelyet örömmel fogadott el, hiszen így egy környezetvédelmi megmozdulást is tud népszerűsíteni.


A 2022-es GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyának választották Lékai-Kiss Ramónát, aki nagyon boldog, hogy az esemény arca lehet. Ugyanis a gála az ökotudatosság jegyében idén arra kérte a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az alkalomra, hanem egy régebbi kedvelt darabjukat viseljék, ezzel is nemet mondva a fast fashion vonalra.

„A fenntarthatóság jegyében zajlik majd az idei gála, így mindenképpen egy olyan ruhában fogok megjelenni, amit már láthattak rajtam a tévénézők az utóbbi évben. Ez vagy egy a Dancing with the Starsban vagy a Sztárban Sztárban már viselt ruhadarabom lesz”
„Mindig nagyon izgalmas egy ilyen gála, rég nem látott emberekkel találkozhatunk, sok olyan ismerőssel is lehetőség van beszélgetni személyesen, akikkel általában csak a social média felületeken kommunikálunk, és mindig megfogadjuk, hogy leülünk egy kávé mellé. A covidos bezártság után ez most mindenképpen egy üdítő társadalmi esemény lesz”

-nyilatkozta Ramóna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!