Lilu szerint mindenkinek joga van a szerelemhez - ifaktor

A közkedvelt műsorvezető, Lilu a Háttértársaságot támogatja legújabb posztjában, melyben kiáll a magyar LMBTQ közösség mellett.


A sztárt egy fehér pólóban láthatjuk, melyen ez a felirat áll:

„Rainbow is the new Rambo"

Így fogalmazza meg gondolatait és próbál meg minél több embert ösztönözni a támogatásra:

„A szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, amihez mindenkinek egyformán joga van. Ez nem kérdés. Ezzel a menő pólóval támogathatjátok a Háttértársaság munkáját."

Lilu felszólalása valóban nemes és dicsérendő, azonban akad, aki nem teljesen ért vele egyet:

„A szerelemhez persze mindenkinek joga van! Csak a saját elképzelését, szexuális beállítottságát senkinek nincs joga másra kényszeríteni, főleg úgy, hogy a többség máshogy képzeli el a szerelmet! Élje meg mindenki a szerelmet magában, az úgyis egy intim dolog! A szivárvány meg, mint új Rambo, hat…"
„Senki nem mondta, hogy nincs joga mindenkinek a szerelemhez. De ez már nagyon túl van tolva..."

Az egyik kommentelő, megvédve Lilu álláspontját azzal érvel, hogy senkinek nincs joga másokat korlátozni bármiben is csak azért, mert valamit nem jól értelmez:

„…a hiba a Te készülékedben van. És logikádat tovább fejtve nincs jogunk mások életét szabályozni csak azért, mert te félreérted az üzenetet."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!