Liptai Claudia és négy sztár, akiknek nagy már a gyermeke - ifaktor
Liptai Claudia fotózáson
Nem véletlen mondják sokan, hogy a gyerekeken lehet a legjobban észrevenni az idő múlását. Listánk sztárjai már több, mint egy évtizede édesanyák.


Liptai Claudia

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyermeke, Panka már 15 éves tinilány. A Sugarbird 2021-es kollekció fotózásán vett részt, ahol megmutatta, milyen gyönyörű tinilány lett belőle.

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika gyermeke, Molli tegnap töltötte be 14.életévét. A műsorvezetőt lánya sok nyilvános eseményre elkíséri, illetve Molli szívesen készít édesanyjával Youtube-videókat, mindenféle témában.

Judy

Listánk előző helyezettjének egyik legjobb barátnője, Judy is már egy évtizede édesanya. Lánya, Maja idén decemberben ünnepli tizedik születésnapját. Az énekesnő nagyon büszke egy szem gyermekére és gyakran megmutatja őt Instagram-oldalán.

Ábel Anita

Ábel Anita és kislánya, Luca olyanok, mint két tojás. A műsorvezető kislánya 2008-ban jött a világra. Anita szinte soha nem posztol róla Instagram-oldalán, állítása szerint azért, mert kislánya nem szeret szerepelni. Viszont Anita párja, Roberto Favaro néha megoszt egy-két családi pillanatot.

Pintér Adrienn - Ada

Ada bizony már háromgyerekes édesanya. Első alkalommal iker fiúkat hozott a világra, akik már 15 évesek. Bence és Bálint már magasabbak, mint édesanyjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!