Liptai Claudiának nagyon hiányzik Gesztesi Károly - ifaktor
Liptai Claudia és Gesztesi Károly.
„Visszasírok-e valamit? Anyukámat, Panka apukáját"nyilatkozta a Nők Lapjának Liptai Claudia édesanyjáról és ex-férjéről, Gesztesi Károlyról.


Gesztesi még életében azt is bevallotta, sajnálja, hogy Liptai Claudia nem mellette élhette meg a boldogságot. Egy ideig még a lelkiismeret is furdalta, amiért tönkrement ez a kapcsolat, de hozzátette, jobb ez így, mintha civakodva éltek volna tovább.

Liptai Claudia és Gesztesi a válásuk után is jó kapcsolatban maradtak közös gyermekük érdekében, sőt a színész halálakor Claudia érzelmes bejegyzésben búcsúzott egy szerinte nagyon jó embertől – akinek halálát a jelek szerint a mai napig nem heverte ki.

„Drága Tobika! Ma lennél 58 éves. Nagyon hiányzol az életünkből, erről a világról. Ígérem, vigyázunk egymásra. Tudom, hogy ha tudnál szólni, csak ezt kívánnád. És hiszem, hogy egyszer találkozunk még. Csak így lehet"

–- üzente Liptai Claudia még áprilisban, amikor Gesztesi 58 éves lett volna.

Nők Lapjának adott interjúban nemcsak veszteségeiről mesélt, hanem gyerekkoráról is, amely nem volt felhőtlen.

Kiderült, hogy fiatal évei nem voltak felhőtlenek. Talán éppen ezért lett annyira szoros a kapcsolata az édesanyjával, akivel igazi támaszai voltak egymásnak, sőt a nevét is neki köszönheti a színésznő.

„Anyukámnak egyébkánt Claudia Cardinale volt a kedvenc színésznője, a nevemet is ő utána kaptam. Egészen pontosan Claudia volt az egyik ideálja, a másik pedig Pécsi Ildikó, különösen Noémi szerepében az Aranyember című filmben. Mivel a szülőágyon a Noémi név nem jutott eszébe, csak a Claudia, így az lettem én is. Aminek nagyon örülök, mert szerintem sokkal inkább vagyok Claudiás, mint Noémis."

– nyilatkozta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!