Liptai Claudia nem tudta elképzelni, hogy fia legyen - ifaktor
Liptai Claudia és Pataki Ádám a konyhában.
Liptai Claudia egy nagyon érzelmes bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, amelyhez egy videót is csatolt. Az alkalom pedig nem más volt, minthogy kisfia betöltötte ötödik életévét!


Liptai Claudiának ugyebár Gesztesi Károllyal közös gyermeke, Panka már 15 éves elmúlt, míg kisfia most lett öt éves. Az édesanya elárulta a bejegyzésben, hogy annak idején, amikor a kórházba tartottak még nehezen tudta elképzelni, hogy milyen lesz „fiús anyának".

A színésznő azt is leírta többek között, hogy nem igazán tudott belegondolni akkoriban még, hogy fog tudni úgy szeretni bárki mást, mint imádott Pankáját. Persze aztán, amint megszületett Pataki Marcell (immár jelenlegi férjétől, Pataki Ádámtól – a szerk.) ezek a gondolatok azonnal tovaszálltak.

„Öt évvel ezelőtt szép napos őszi reggel volt. Siettünk a kórházba és bennem cikáztak a gondolatok: lesz egy fiam. De hiszen nekem 10 évig csak lányom volt. Tudom majd, hogy kell csinálni? Imádom Pankát, lehet majd szeretni ugyanúgy valaki mást is a földön? 43 éves vagyok, milyen "második" anyuka leszek? Aztán 10 óra után néhány perccel minden kérdésre választ kaptam és a világunk örökre megváltozott. Megszületett a legderűsebb emberke a földre akit valaha ismertem. Édes kisfiam, maradj mindig ilyen nyitott az életre legyél egészséges, boldog Marcikája mindenkinek! Boldog születésnapot!"

– köszöntötte a születésnapján kisfiát Claudia.

A bejegyzés és a videó ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!