Így fotózták bugyiban a DWTS táncosát, Lissák Laurát - ifaktor
Lissák Laura nevet egy fekete fehér képen

Lissák Laura, a Dancing With The Stars táncosnője úgy hiszi, hogy ez egy lendületet adhat csappangó önbizalmának.


Lissák Laura a Dancing With The Stars című műsor egyik táncosnője, ledobta a textilt. Ezeket a pillanatokat pedig nem más kaphatta lencsevégre, mint Ördög Nóra férje, Nánási Pál. A fotózásról egy rövid kis videó is készült, amit Laura az Instagram-oldalán is megosztott.

Egy másik videót pedig Nánási Pál tett közzé a YouTube-csatornáján. Itt a fotózás alatti pillanatok, előkészületek és egy rövid interjú látható Laurával. IDE KATTINTVA megnézhetitek ezt a videót is!

"Aki ismer, az tudja, hogy a sport mindig is az életem egy nagyon jelentős részét képezte és ez most sincsen másképp. Az elmúlt időszakban viszont egyre több fotózáson és forgatáson volt szerencsém megmutatni magam. Ez a kép talán életem egyik legkülönlegesebb és legmeghatározóbb fotózásán készült nemrég. @palnanasi-nak köszönhetően most életemben először láttam magamat olyannak, amire mindig is vágytam. Tudjuk, hogy mostanában a social media világa egy nagyon ferde tükröt tart elénk, olyan képanyaggal, ami minden részletében tökéletes, amire nagyon sokan vágynak. A nők többsége – magamat is beleértve olyan tökéletes szeretne lenni, amilyen talán nem is létezik... mert ez csak a látszat. Bár kicsit klisé talán, de a tökéletlenségben rejlik a tökéletesség (ezt rengeteg időbe telt, hogy megértsem). Én borzasztóan kritikus voltam, vagyok és leszek is magammal szemben. Sosem voltam igazán elégedett. Persze az elégedettség mindenkinél más, de mindenki törekszik rá. Mára érkeztem el arra a pontra, hogy szeretem magamat."

- írta Laura az egyik képe alá, melyet a fotózáson készítettek.

A fotók ide kattintva elérhetők, amiket a Bors napilap szúrt ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!