Guinness-rekordot állított fel Louis Tomlinson - ifaktor
Louis Tomlinson a koncertjén énekel
Louis Tomlinson óriási sikert ért el a koronavírus ideje alatt. Többek közt ő adta el, férfi szóló előadóként a legtöbb jegyet livestream koncertre. Ezzel pedig Guinness-rekordot állított fel.


A tavalyi év folyamán több előadó is rákényszerült az online koncertek tartására, a koronavírus végett. Hasonlóan más énekesekhez, Louis Tomlinson is livestream koncertet tartott, Live from London néven.

Azonban az énekes, olyan kiemelkedő jegyeladási számokat produkált, amellyel már Guinness-rekordot állított fel, ugyanis a virtuális eseményre világszerte 160 ezer jegyet váltottak meg. A livestream koncert jótékonysági céllal valósult meg. A befolyt összeggel Louis különböző alapítványokat támogatott, illetve a koncerten dolgozó csapatát. Összesen több, mint 1 millió dollárt, vagyis átszámolva majdnem 322 millió forintot sikerült gyűjtenie az énekesnek.

A 2020-as évben jegyeladás szempontjából Louis online show-ja összességében a harmadik legnagyobb volt, őt csupán a BTS-nek és Dua Lipának sikerült megelőznie. Az online koncertet itt tudjátok megtekinteni:

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!