A Love Island egykori sztárja, Nia teljesen átalakult - ifaktor
Turi Xénia, többek számára Love Island Niaként ismert lemezlovas, az utóbbi hónapokban kőkemény edzéstervbe kezdett és teljesen átformálta a testét.


Nia Instagram-oldalán folyamatosan nyomon követhetjük, ahogy edz, illetve a tudatosan egészséges életmódját. Nemrég indította el saját márkáját is, amelynek ki lehetne tökéletesebb arca, mint ő, hiszen bámulatos alakja mellett, szépségápolási rutinjára is nagy figyelmet fordít.

Sok követőjének nem tetszik a drasztikus változása, de ez Niát nem gátolja a folytatásban. A kommentekre reagálva csak annyit mondott, hogy saját maga szépségideáljának megfelel és így érzi jól magát a bőrében.

Nia úgy gondolja igazán nem hajtja túl magát, jókat eszik, szedi a vitaminokat és most nyerte vissza álomalakját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!