Madonna fia elképesztően helyes és még csak 16 éves - ifaktor
Madonna fia David Banda egy tengerben félmeztelen napszemüvegben áll

Madonna legfiatalabb gyermeke most töltötte a „Sweet 16"-ot, ez alkalomból pedig az énekesnő egy szívhez szóló posztot tett ki fiáról.


Madonna fia egy rendkívül különleges születésnapot tartott. David Banda most lett 16 éves és édesanyja alig várta, hogy valami szívhez szólót oszthasson meg róla a közösségi médiában. A 63 éves énekesnő Instagramra posztolt, amiben elmondta, mennyire csodálatos a gyermeke és milyen büszke rá.

„Nem hiszem el, hogy így felnőttél fiatal úr. Előadó és atléta. Megfontolt és karizmatikus. Ki gondolta volna, hogy azt követően mikor először megláttalak a malawi-i árvaházban és kólát ittál egy cumisüvegből pelenka nélkül, ilyen őserővé válsz majd?"

írta Madonna a posztjához.

A 6 gyermekes édesanya egyébként több képet is megosztott a születésnapról, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy igenis megünnepelték a fia 16. születésnapját és igenis különleges volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!