Madonna nem hétköznapi lánya is támogatja Britney Spearst - ifaktor
Madonna lánya

A világhírű énekes Madonna legidősebb lánya Lourdes Leon, most a közösségi oldalán is bátorította Britneyt, aki azóta szabad életet él.


Lourdes Leon egy cuki képpel jelentkezett Instagramján, kifejezve támogatását a hatalmas botrányokból éppen kikászálódó Britney Spears felé.

Leo Madonna legidősebb lánya, előásta a régi képeket, ahol rábukkant egy olyan fotóra, amin ő és Britney szerepelnek még 2003-ban. Ekkor még Leo kislány volt, de a rajongása az énekes iránt akkora volt, hogy a képet egy szív alakú keretbe tette.

A kép címe csupán annyi, hogy „Solidarty”, azaz szolidaritás, együttérzés.

18 évvel ezelőtt volt az a bizonyos pillanat, amikor Britney, Christina Aguilera és Missy Elliott is csatlakozott Madonnához egy színpadi fellépésén, ahol előadták a ’Like a Virgin’ és a ’Hollywood’ című dalokat. Az est negatív fénypontja az volt, mikor Britney és Madonna a színpadon csókolóztak, ami minden idők legnagyobb VMA-botrányaként híresült el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!