Madonna: „Anyám vérzett értem, most én is ezt teszem érte!” - ifaktor
Madonna fekete kabátban egy fotózáson

A 63 éves Madonna, így fejezi ki tiszteletét néhai édesanyja előtt, akinek mindig is egy ilyen különleges dologgal készült.


Madonna úgy érezte, hogy nem lehet teljes a kör, ha édesanyja nincs a testére varratva, valamilyen formában. Ennek fényében pedig hova máshová, mint a csuklójára, az erei mentén a „maman” feliratot tetováltatta fel. A tetkó szövegét Gótikus stílusú betűtípussal és vérvörös festékkel kérte.

Az énekesnő a közösségi médiában tett publikussá egy videót, amin a tetoválás elkészítésének teljes folyamata látható. Még az is, ahogy a vércseppek kiszöknek a csuklójáról, miközben felütik neki a kért szöveget.

„Az édesanyámért teszem. Mert amikor életet adsz egy gyermeknek, mit csinálsz? Vérzel. Így teljes a kapocs.”
„Anyám vérzett értem, most én is ezt teszem érte!”

-mondta Madonna.

Madonna sajnálatos módon úgy veszítette el édesanyját, hogy szinte alig tudott róla. Haldoklott és ezt nem mondták el neki. Csak az utolsó pillanatokban tudta meg, ez pedig a lelkiismeretére jókora bélyeget nyomott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!