Majka ajándék koncertjeggyel segít egy családon - ifaktor
Majka egy fehér háttér előtt áll
Majka furcsa legénybúcsút tartott
Instagram/@majesz187

Majka ajándék koncertjeggyel segít egy családon

Majka egy igazán kedves gesztust mutatott az egyik követője felé. A rajongó nem engedhette volna meg, hogy megvegye a rapper turnéjára a jegyeket, azonban Majka kisegítette a családot.


Majka Facebook-oldalán hirdette meg legújabb turnéjának helyszíneit. A Swing 2022 turné keretein belül a rapper és csapata fellép majd Budapesten, Miskolcon, Debrecenben és még további hat helyszínen az országban.

A jegyekkel kapcsolatban, azonban sok kommentelő megjegyezte, hogy ezt az összeget nem engedhetik meg maguknak. Majka az egyik ilyen hozzászólásra reagált is.

,,Lizett lányom 4 éves 🙂 elég gyakran járunk a Bpark felé, az neki a " Majkakoncert" hely bár ő még sosem volt, de egyszer kívülről hallgatta picit 🙂 Most néztem a SWING jegyárakat, sajnos 3 főre ez nekünk nem megengedett . Kedves Majka, várjuk a következő Bpark koncertet. 🙂”

-írta a hozzászólást a rapper egyik követője.

,,🙂!! Szívesen látunk titeket:) Elteszünk nektek 3 db jegyet ajándékba. Felvesszük veletek a kapcsolatot a részletek miatt:) Szép estét”

-reagált a kommentre Majka.

A rajongók odáig voltak a rapper kedves gesztusa végett és maga a kommentelő is nagyon hálás volt a jótettért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!