Majka szinte megszólalásig hasonlít az édesapjára - ifaktor
Majka egy fehér háttér előtt áll
Majka furcsa legénybúcsút tartott
Instagram/@majesz187

Majka szinte megszólalásig hasonlít az édesapjára

A rapper megemlékezett elhunyt édesapjáról.


Nemrég volt apák napja és ebből az alkalomból kifolyólag sok haza celeb is megosztott pár bejegyzést. Így tett Majka is, aki az Instagram-oldalán nem csak saját fiairól posztolt több fotót, hanem édesapjáról is.

,,Boldog apák napját ❤️❤️"

-írta Majka az Instagram-bejegyzésében.

Majka több mint húsz évvel ezelőtt veszítette el az édesapját. Tavaly egy Facebook-bejegyzésben emlékezett meg a férfiról, amelyben elárulta, hogy édesapja még halálával is hozzájárult ahhoz, hogy Majka az legyen, aki ma.

,,20éve ment el a fater!! 🖤❤️
A halálával elintézte, hogy én Magyarországon maradjak, és az legyek most, aki mindig is lenni akartam, egy olyan életben , amire mindig is vágytam..."

-írta Majka a bejegyzésében.

Ugyanis Majka igazán nagy lépésre készült. Akkori barátnőjével Kanadába akartak költözni, hogy szerencsét próbáljanak. Viszont a váratlan tragédia felülírta terveit: egy este, meccsnézés közben 45 éves édesapja szívrohamot kapott mellette. A zenész ekkor még csak 22 éves volt.

A tragédia után a rapper úgy döntött mégsem utazik el és a hagyatéki tárgyalás végéig Magyarországon marad. Később pedig jelentkezett a Való Világ nevű műsorba, amelyet ha nem is nyert meg, országos ismertségre tett szert. Majka karrierje pedig azóta is töretlenül halad felfelé.


Ne hagyd ki!