Elballagott Majkáék kisfia - ifaktor
Majoros Hajnalka és Majka fürdenek egy tóban
Majka kelt Hajnalka védelmére egy követőjével szemben
Instagram/ @majoroshajnalka

Elballagott Majkáék kisfia

Hajni könnyekig hatódott az ünnepségen.


Majoros Hajnalka legújabb Instagram-bejegyzésében osztotta meg megható gondolait a kisfiáról. Ugyanis a legkisebb Majoros fiú, Olivér elballagott az óvodából.

Hajni elárulta, hogy nem tartja magát egy érzelgős típusnak de ezen az ünnepség neki is, mint büszke anyukának potyogtak a könnyei. Az egykori modell több követője is megjegyezte, hogy őket Hajni írása hatotta meg annyira, hogy eltört náluk a mécses.


,,Sosem értettem, hogy mit lehet élvezni egy török sorozaton, minden elnyújtott és drámai, egyfajta érzelmi hullámvasútra próbálnak felültetni és ezzel odaragasztani a TV elé. Nálam ez valahogy nem jön be, de igazából az érzelmi hullámvasútra🎢 sem úgy ülök fel, hogy az érzelmek látható módon kiülnének az arcomra. Belül persze megélem a dolgokat, de kívülről ez nem feltétlenül látszik. Vannak a nagyon érzelgős és kevésbé érzelgős nők, én az utóbbiak közé tartozok. Az sem igaz, hogy amikor Anya lettem és eljöttek az úgynevezett legelső pillanatok, mint a „nézd kibújt az icipici fogacskája”, 🦷„jaj, hallottad, azt mondta aaa, szóval ez biztos anyát👩🍼jelent” vagy a „jaaaj, de ügyes, egyedül használja a kanalat🥄 (és persze keni össze az egész lakást)”, szóval hogy ezeknél a pillanatoknál krokodil🐊 könnyekkel fejeztem ki az örömömet.
Aztán eljött a mai nap… Oli ma ballagott🎓 az óvodából. Reggel még csak úgy gondoltam erre a csütörtöki napra, hogy kispéntek és remélem megtalálom Oli ingjét👕, illetve, hogy a lufi🎈 ne repüljön el jó messzire még az esemény előtt, egyszóval hogy ez is egy átlagos nap.
De ahogy ott figyelmesen hallgatta az érzelmes búcsúbeszédet és állt a többiekkel és én csak bámultam és csodáltam, hogy megnőtt, eszembe jutottak azok az emlékek, amikor kibújt az első icipici fogacskája, amikor először mondta, hogy anya és egyedül használta a kanalat..
Potyogtak a könnyeim…🤧🥰♥️"

-írta Hajni az Instagram-bejegyzésében.

Majkáék nagyobbik fia, Marián szeptemberben fogja elkezdeni az ötödik osztályt.

Ne hagyd ki!