Majoros Hajnalka húga kapta el a menyasszonyi csokrot - ifaktor

Továbbra sem érnek véget Majoros Hajnalka esküvői posztjai. A három napos lagzi eredménye, hogy elfogyhatatlan mennyiségű Instagram-bejegyzést tud Majka felesége megosztani követőivel.


A három napos lagzi bár véget ért, úgy tűnik Majoros Hajni nehezen engedi el ezt az igencsak fontos eseményt. A nosztalgiázást már most elkezdte és minden nap láthatunk valami szuper képet az esküvőről, így egyre több részlet is derül ki arról.

Legutóbbi posztjából például azt tudhattuk meg, hogy Hajnalka húga kapta el a menyasszonyi csokrot, ami azt is jelenti a hagyomány szerint, hogy ő lesz a következő menyasszony a sorban.

Hajni elmondása szerint a csokrot úgy dobta, akárcsak Keanu Reeves hajolgatott el a golyók elől a Mátrix című filmben. És valóban, Hajni második fotóján pontosan úgy fest, akárcsak Keanu a Mátrixban.

„16 éves voltam, amikor bemutatták a Mátrix első részét. Mindent nem értettem belőle, sőt igazából a jelenetek voltak, amik igazán izgalmassá tették, a mondanivaló kevésbé. Piros meg kék kapszula, Neo meghalt, de mégsem, mert most él igazán és ő a kiválasztott. OK, de mégis a legemlékezetesebb jelenet, amikor Neo elhajolgatott a záporozó golyók elől. Azóta ezt a jelenetet sokszor felhasználták, ikonikus emblémája maradt a filmnek. Mondanám, hogy Keanu Reeves-nek kedveskedtem az esküvőn, de ebben a formában ez persze nem igaz. A mozdulat tökéletes volt, és persze a húgom hangulata is, aki elkapta végül a csokrot"

- mesélte Hajni Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!