Majoros Hajnalka már teljesen máshogy élte meg a húsvétot - ifaktor
Majoros Hajnalka és Majka fürdenek egy tóban
Majka kelt Hajnalka védelmére egy követőjével szemben
Instagram/ @majoroshajnalka

Majoros Hajnalka már teljesen máshogy élte meg a húsvétot

Majoros Hajnalka a húsvéti ünnep édes terhéről mesélt rajongóinak, amely ilyenkor a szülőkre hárul. Azonban semmi pénzért nem cserélné el az anyaságot.


Majoros Hajnalka legújabb Instagram-bejegyzésében avatta be a rajongóit abba, hogy náluk, hogyan telik a húsvét. A családanya elárulta, hogy most már teljesen más szemmel látja az ünnep folyamatát, mint régen gyermekként.

Ebben a párban napban sok tennivalója akad mindkét szülőnek. Hiszen az anyuka készíti a süteményeket, a sonkát, várja a locsolókat, amíg az apuka elindul a gyerekekkel, akiknek korábban megtanította a verseket. De Hajnalka ezt a pörgést imádja és örül annak, hogy édesanya lehet.

,,Anya vagyok, várom ezeket a nagyobb eseményeket, mint amilyen a Húsvét🐰 is. Jó érzés végignézni a gyerekeken, ahogy izgatottan szorongatják a kis kölnijüket, koncentrálnak, izgulnak, hogy el ne rontsák a verset, amit vagy az oviban, suliban vagy apukáktól tanultak még az utolsó utáni pillanatban pl. a kocsiban ülve 😊
Hosszú órákon keresztül állsz a konyhában, főzöd a sonkát, a sütemények végeláthatatlan hadát, azt veszed észre, hogy elmúlt éjfél, de még a felével sem vagy kész. De az a gyermeki öröm, teljesen kompenzál. Amikor gyerek voltál, arra emlékszel, hogy minden vendégségben tömtek, mint a libát, mindenhol enned kellett, hogy ne bánts meg senkit. Aztán észreveszed, hogy ugyanezt csinálod Te is,🤪 de már felnőttként. Sebaj, megeszitek, amit megfőztem, addig fel nem álltok az asztaltól😆. Aztán jön az este, állva csak azért nem alszol el, mert az illatorgia, ami a fejedet szinte látható glóriaként körbeveszi, ébrentart. Aztán este bezuhansz az ágyba és rájössz, hogy csupán 249 nap és itt a karácsony. Szeretek Anya lenni.🥰
#boldognyuszit #artielloptaasonkát🐶”

-írta Hajnalka az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!