Majoros Hajnalka szerelmi vallomását imádták a követői - ifaktor
Majoros Hajnalka és Majka

Majoros Hajnalka legutóbbi Instagram-bejegyzésében nem csak pár aranyos fotót osztott magáról és férjéről, Majkáról de egy szerelmes történetet is írt magukról.


Majoros Hajnalka egy igazi bevállalós, vagány nyári frizurára váltott, ugyanis mostantól rózsaszín hajszínnel láthatjuk majd őt. Az édesanya meg is jegyezte a hasonlóságot közte és Haley Quinn között legújabb Instagram-bejegyzésében.

Ugyanis amíg Hajnalka magát az említett DC karakterhez hasonlított, addig férjét, Majkát pedig Tony Starkhoz. Kettőjükről pedig így egy aranyos kis történetet ír, amely annyira viccesen romantikusra sikerült, hogy követői is oda voltak érte.

,,Amikor a Marvel és a DC összefog egy nemes cél érdekében. Batman egyik legnagyobb véreskezű ellensége, Harley Quinn mára lenyugodott, családanya lett, aki Tony Starkot is megszelídítette. Persze, a berozsdásodott láncfűrész ott lapul a szekrény aljában, reméljük nem lesz szükség a használatára. Nyilván ezt Tony is tudja, nincs is női asszisztense…😁♥️”

-írta Hajnalka az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!