Majoros Hajnalka önfeledten bulizott Mallorcán - ifaktor
Majoros Hajnalka focizik, áll, sportol

A modell spontán koreográfiáit imádják a követői.


A fiatal édesanya, Majoros Hajnalka Mallorcára szökött el a barátnőivel, ahonnan több közös fotót is megosztott az Instagram-követőivel. A modell nemcsak karcsú alakját mutatta meg bikiniben korábban, de most azt is, hogyan bulizik az egzotikus szigeten.

Hajnalka elárulta, hogy férjéhez hasonlóan oda van a zenéért, az éneklésért és a táncért. Az édesanya imádja megélni a pillanatot és egyáltalán nem érdekli mit gondolnak mások. Hajnalka tánctudását már korábban is megmutatta, amit a követői imádtak, nemrég pedig arról töltött fel egy videót, hogy dögösen táncolt egy külföldi klubban.

,,Legyen Tánc!💃 Nem vagyok zenész, sem énekes, de imádok énekelni.🎤 Magamnak, Petinek, vagy csak úgy elkap az érzés, egy jó dallam🎼 és már szórakoztatom is magam. Így vagyok a tánccal is. Ha hallok egy jó ütemet, már jár a lábam, mozog a csípőm, jön a vérből fakadó koreográfia és abszolút endorfin 🧠termelés. El tudom magam engedni, amit volt aki rossz néven vett, de nem érdekel, ilyen vagyok.💃 A modorosság távol áll tőlem, egyszerűen megélem a pillanatot, mert ez kell! 😊🦋"

-írta Hajnalka a bejegyzésében.


Ne hagyd ki!