Maluma nem tesz eleget a nép akaratának - ifaktor
Maluma
Hű akar maradni, ahhoz amit képvisel.

Maluma rajongói tudják, hogy az előadónak két oldala van, ahogyan azt korábban is megjegyezte 2015-ös másodéves, "Pretty Boy, Dirty Boy" című albumával. De mindenekelőtt az énekes – akinek igazi neve Juan Luis Londoño Arias egy álmodozónak vallja magát.

"Álmodozó vagyok. Soha nem akarom abbahagyni az álmodozást. Soha nem akarom abbahagyni a művészetet”

– mondta a 28 éves kolumbiai énekes.

A tinédzser kora óta fellépő Maluma először azután keltett hullámokat, hogy a „Pretty Boy, Dirty Boy” 21 éves korában megszerezte az első 1. helyét a Billboard Top Latin Albums listán. Többek között Shakira, Madonna és a The Weeknd mellett.

A latin Grammy-díjas idén debütált nagyjátékfilmben, Jennifer Lopez mellett a Marry Me című filmben. Ha hozzáadjuk a Versace kampányát, a Macy ruházati vonalát és az újonnan meghirdetett Rumbazo latin zenei fesztiválon való részvételt, akkor látjuk, hogy Maluma megállíthatatlan.

„Számomra ezek a projektek olyanok, mint a művészet. Ha ilyen tapasztalatokat szereztem Michelobbal, elmegyek Rumbazóba, elkészítem a saját illatomat és saját ruhavonalamat, az a művészetről szól (…) Nem hiszem, hogy abbahagyom. Csak tovább akarok növekedni.”

– mondta.

Pályafutása kezdete óta a medellíni születésű sztár egyezséget kötött magával, hogy kultúráját képviseli a szakmában. Számára minden azzal kezdődött, hogy az anyanyelvén, spanyol nyelven énekelt. Míg Maluma időnként angolul énekelt, azt tervezi, hogy ragaszkodik a spanyol nyelvű szövegekhez.

"El fogom mesélni a történetemet, és ez a történet spanyolul lesz"

- mondta a kolumbiai szupersztár.

(TODAY)


Ne hagyd ki!