Ez a tavaszi manikűrtrend - ifaktor
Tavaszi körömtrend

Korábban már megírtuk, hogy milyen divat fog tarolni idén tavasszal, most pedig elhoztuk nektek a legnépszerűbb körömtrendeket is.


Hasonlóan a ruhamárkák esetében a köröm trendeknél is gyakran visszatérnek régen divatos elemek. Így lesz ez idén is hiszen újra hódít például a virágminta és a neonszínek is. Ezeknek külön-külön csak a képzelet szabhat határt, de együtt nem igazán ajánljuk őket.

Ha a virágminta nyerte el a tetszésünket, akkor maradjunk a visszafogottabb, pasztellszíneknél és a kis mintáknál. Ennél a trendnél kifejezetten érvényesül a kevesebb néha több fogalma. Az apró virág minták tökéletesen kombinálhatóak a francia stílussal.

Jó hír, azoknak, akik a neonszínek rajongói, ugyanis nem csak öltözködés terén válik újra divattá, hanem a körmök terén is. A virágmintával ellentétben itt viszont nincsenek határok. A legnépszerűbb verzió a neon vonalak, amelyek bármilyen színekkel kombinálhatóak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!