Így ismerkedett meg Mardoll és Hadas Alfréd - ifaktor
Hadas Alfréd és Mardoll

Az idei szakítások után egy sokaknak igazán különc, de ugyanakkor szimpatikus páros találta meg egymás mellett a boldogságot, ez pedig Mardoll és Hadas Alfréd. A két fiatal tehetség most elárulta, hogyan ismerkedtek meg.


Mardoll és Hadas Alfréd a Life Tv műsorának vendégei voltak, ahol elmesélték megismerkedésük történetét. Az énekesnő az X-faktorban szerepelt abban az időszakban, a rapper pedig a Sztárban Sztár leszekben. Így mindketten csupán tévé képernyőn látták a másikat.

Azonban Alfréd tette meg az első lépést egy Instagram-üzenet formájában:

,,Az egész úgy kezdődött, hogy ráírtam Instagramon. Nem értette Mardoll, hogy verseny közben, hogy tudok ráírni egy csajra, ugyanis mind a ketten még részesei voltunk a két különböző csatornán futó showműsornak. Először hónapokig nem kaptam választ, ki is töröltem az üzenetet. Majd kitett egy ételt a hivatalos közösségi oldalára, és arra reagáltam.”

-mesélte a rapper.

,,Nagyon cuki volt, megnéztem a Sztárban sztár leszek! produkcióit, és ő volt a kedvencem.”

–mondta Mardoll.

A két fiatal azt is elárulta, hogy zenei téren is nagyon hasonló a stílusuk, így egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben egy közös magyar dallal lepik meg a rajongóikat.

Az Ébredj velünk teljes adását ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!