Marics Peti reagált a Sztárban Sztár tegnap esti bakijára - ifaktor
Marics Peti bőrkabátban áll fehér háttér előtt

A tegnap esti Sztárban Sztár adásában egy hatalmas bakinak lehettünk szem és fültanúi, ugyanis az egyik legnépszerűbb versenyző, Marics Peti mikrofonja nem szólt a produkciója közben.


Korábban már írtunk róla, hogy a közönség imádja a fiatal énekest és jó esélyei vannak rá, hogy megnyerje idén a legsokoldalúbb előadó díját. Azonban a tegnap esti baki láthatóan őt is felzaklatta.

Peti rengeteget készült, hogy Tina Turnerként a lehető legjobb produkciót mutassa be a nézők számára vasárnap este. Ennek ellenére a mikrofonja már az első perctől kezdve nem működött, amit később láthatóan a fülére súgtak, ami aztán teljesen összezavarta az énekest.

Ezután annyit láthattunk, hogy Peti kikapta a fülmonitort a füleiből és tovább próbálkozott, később kapott egy működő mikrofont, de ekkorra már mindenki érte izgult, azaz Marics Petiért és nem pedig Tina Turnert néztük.

Az énekes számtalan üzenetet kapott az esettel kapcsolatban, amikre Instagram-történetében reagált egy rövid üzenettel.

Marics Peti Instagram-t\u00f6rt\u00e9nete

Instagram/ @mricch_official

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!