TOP5 Marvel-sztár, akik szerelembe estek egymással - ifaktor
Scarlett Johansson és Ryan Reynolds egy képen

Összegyűjtöttünk 5 olyan Marvelben szereplő színész-párost, akik túllépték a munkakapcsolat szabályait és randiztak, esetleg össze is jöttek.


A Marvel-filmek nem igazán a romantikáról és az ármányokról szólnak, azonban mégis miközben a TV-ben és a mozivásznon a világot mentik a színészek, addig a kamerák mögött a magánéletben, igenis vannak „pillanatok".

A „kavarósok" előtt azonban volt 2 olyan páros is, akik még a Marvel-Univerzum létrejötte előtt szerettek egymásba, mégis a filmbéli karakterük később szorosan kapcsolódott/kapcsolódik a Marvelhez. Ők nem más, mint Ben Affleck és Jennifer Garner, akik a Dardevil forgatásán kerültek olyan kapcsolatba, hogy később Affleck el is vette feleségül gyermekei anyját, Jennifert.

Pinterest

A másik ilyen páros pedig Ryan Reynolds, aki az anti-hős Deadpool szerepét játssza és Scarlett Johansson, aki pedig a Fekete Özvegy szerepét töltötte be éveken keresztül a mozivásznon. 3 évvel azelőtt, hogy felkérést kapott volna a szerepre, 3 évig tartó házasságban éltek.

Most pedig jöjjön az a TOP5 Marvel-sztár, akik valaha randiztak egymással.

Robert Downey Jr. & Marisa Tomei

A Vasember-sztár 1994-ben járt Marisaval, akivel egy közös filmjükben, a „Csak Te"-ben ismerkedtek meg. A színésznő később May-nénikét kapott szerepet Tom Holland Pókember sorozatában.

USmagazine

Tom Holland & Zendaya

Nagyon sokáig csak „ismerkedtek" és az igazi szerelem csak kibontakozóban volt, erre az évre azonban úgy döntöttek, felvállalják kapcsolatukat és az új Pókember szerepét betöltő Holland hivatalosan is összejött a filmbéli M.J-ével, Zendayaval.

Pinterest

Elizabeth Olsen & Tom Hiddleston

A Wandavision sztárja igenis járt a Lokit, Thor öccsét alakító Tom Hiddlestonnal. Ők szintén egy közös filmjük kapcsán szerettek egymásba, amit 2015-ben forgattak. Az „I Saw the Light" című filmben férj és feleség kapcsolatát hozták.

Pinterest

Zoe Saldana & Bradley Cooper

Ugyan Cooper hivatalosan egyik Marvel-filmben sem tűnt fel a képernyőn, ő volt az, aki a szinkronhangját kölcsönözte Mordálynak, a Galaxis Őrzői című filmből. Saldana pedig Gamorát alakította. Mindketten egy forgatáson találkoztak és szerettek egymásba, még 2012-ben.

Pinterest

Ben Affleck & Gwyneth Paltrow

A páros 1997-től 2000-ig alkotott egy párt. Affleck szintén a Marelvhez szigorúan nem köthető Daredevil szerepét öltötte magára egykoron, míg Paltrow Tony Stark asszisztensét, később feleségét, Pepper Pottsot játszotta.

Pinterest

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!