Ilyen sármos a ma 51 éves Matt Damon! - ifaktor
Matt Damon ma ünnepli 51 születésnapját. Szinte semmi sem változott az évek alatt. A színész ma is, olyan jóképű, mint amilyen régen volt.


Matt Damon, Oscar-díja és Golden Globe-díjas amerikai színész nevét nehezen van, olyan aki nem ismeri. Rengeteg népszerű filmet csodálhattunk meg színészi játékát, köztük a Ryan közlegény megmentése, Mentőexpedicíó, A Bourne-csapda, Grimm vagy éppen az Ocean's filmsorozat részei.

A Matt Damon immár 16 éve él boldog házasságban feleségével, Luciana Bozán Barrosoval, akivel három gyermeket nevel.

Színészi pályafutása 1988-tól egészen a mai napig tart. Idén októberben 14-én jelenik meg Magyarországon legújabb filmje Az utolsó párbaj, Ridley Scott rendezésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!