MGK eljegyezte Megan Foxot, majd egymás véréből ittak - ifaktor
Megan Fox és Machine Gun Kelly

A rapper Machine Gun Kelly és jelenleg már menyasszonya Megan Fox kapcsolata eddig is egy talány volt, most azonban gyémántgyűrű került a színésznő ujjára.


Szinte már csak egy lépésre van attól az amerikai rapper Machine Gun Kelly és menyasszony Megan Fox, hogy kimondják a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt is. Ezelőtt azonban még szükség volt egy lánykérésre, amit nem hétköznapi módon vitt véghez a páros.

A rapper egy bejegyzésben tette közzé, hogy eljegyezte párját az alábbi sorokkal:

„IGEN ebben az életben és minden másik életben is. Most visszahoztam őt azon fa alá, ahol akkor szerelembe estünk egymással, hogy megkérhessem a kezét.”

Az egész lánykérés Puerto Ricoban zajlott egy olyan helyen, ahol már korábban is voltak együtt.

Megan a következő sorokkal posztolta az örömhírt a közösségi médiájára:

„Valahogy másfél évvel azt követően, hogy megjártuk együtt a poklot és többet nevettem, mint amit valaha is el tudtam képzelni, megkérte a kezemet.”

Azon, ahogy folytatta a szöveget, mindenkinek tátva maradt a szája:

„Majd ezt követően egymás véréből is ittunk.”

Ugyan nem ez az első eset, hogy vértársak is lettek, hiszen a rappernek van egy nyaklánca, amiben Megan vércseppjét hordozza magával.

Viszont ez minden eddiginél bizarrabb.

A gyűrű pedig amit a színésznő kapott szinte elképesztő. Stephen Webster ékszerésszel készítették el és két követ tartalmaz. Az egyik Megan születési köve a smaragd, a másik pedig a rapperé, ami gyémánt. „Ez a két kő pedig egymás mágikus társa lett és a két fél lelket eggyé kovácsolta.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!