Tudtad, hogy Megan Fox mostohaanyuka? - ifaktor
Megan Fox farmerkabátban
Megan Fox három gyermek büszke édesanyja, ők előző házasságából születtek. Viszont sok rajongó most tudta meg, hogy Machine Gun Kelly, Megan jelenlegi párja is már édesapa.


Machine Gun Kelly több, mint egy éve alkot egy párt Meghan Foxxal. Az énekesnek korábban kevesebben ismerték a nevét, így sokakat meglepett, mikor legutóbb kislányával jelent meg. Az alkalom, amelyre elvitte gyermekét MGK, az az amerikai zenei díjátadóra, az AMA volt. Szinte soha nem jelenik meg ilyen eseményeken a kislányával, így sok rajongója azt sem tudta, hogy van neki.

Machine Gun Kelly lánya, Casie Colson Baker akkor született, amikor a zenész még csak tizennyolc éves volt. Akkori barátnőjével, Emma Canonnal közösen nevelik lányukat. Casie már tizenhárom éves.

Megan most nem tartott velük a díjátadóra, de ez a helyzet egyértelműen mostohaanyává minősíti őt. Viszont úgy tűnik, MGK és lánya között nagy az összhang, így valószínűleg Megannal is megbarátkoztak már.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!