A sztárvilág legjobb esküvői – Harry herceg és Meghan Markle - ifaktor
Meghan Markle és Harry herceg.
Meghan Markle és Harry herceg a királyi család feketebárányai, hiszen immár az Egyesült Államokban tengetik mindennapjaikat, ám esküvőjükkor mindez még egyáltalán nem volt képben.


A brit lapok már hónapokkal korábban megkezdték a találgatásokat az esküvő előtt, s már ekkor kiderült nem egy szokványos lagzi van készülőben, de arra senki nem gondolt, hogy ez lesz a valaha volt legdrágább sztáresküvő. Úgy bizony! Meghan és Harry herceg 2018-as májusi esküvője volt a világ legdrágább sztáresküvője. Pedig ez idő tájt még a legnagyobb csavart a történetben nem is ismertük...

Harry Herceg \u00e9s Meghan Markle egy hint\u00f3val megy az esk\u00fcv\u0151j\u00fck el\u0151tt.

Fotó: Christopher Furlong / Getty Images Hungary

@gettyimages

A díszítések, a menyasszonyi ruha, Harry öltönye, az étel és ital mind-mind benne van abban a 12 milliárd forintba, amelyből a hírek szerint 10 milliárd az őrök és a biztonsági szolgálat díjazására ment el.

A Brit királyi család a legnagyobb pompában élvezhette a szertartást és természetesen a família minden tagja – II. Erzsébet királynővel az élen – jelen volt az eseményen.

Harry herceg \u00e9s Meghan Markle a centerbury-i \u00e9rsekkel az esk\u00fcv\u0151j\u00fck\u00f6n

Harry herceg és Meghan Markle a centerbury érsekkel az esküvőjükön. Fotó: Reuters

Reuters

Még 2021-ben sem tudhattuk meg, hogy pontosan mikor is volt az igazi (!) esküvő, ugyanis Meghan Markle és Harry herceg egy Oprah Winfrey-nek adott interjúban elárulta, hogy három nappal a Windsori kastélyban – kamerák kereszttüzében – megrendezetett 2018. május 19-i esküvőjük előtt egybekeltek akkori otthonuk, a Nottingham Cottage hátsó kertjében. A beszélgetés közben azt is elmondták, csak ők és a szertartást levezénylő canterbury-i érsek (aki nélkül nem lehetett volna hivatalos a ceremónia – a szerk.), Justin Welby voltak jelen a titkos eseményen. Mindezt a hivatalos dokumentumok cáfolják, így továbbra is csak annyi biztos, hogy összeházasodtak, és hogy a világ legdrágább esküvője az ő nevükhöz fűződik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!