Megmutatták! Így ünnepelt Ciara és férje, Russel Wilson - ifaktor
Ciara és férje Russel Wilson egy közös családi fotón állnak három gyerekükkel
Ciara és Russell Wilson legkisebb gyermeke egyéves lett!


Az énekesnő és az NFL-sztár a hétvégén ünnepelték kisfiuk, Win 1. születésnapját. A pár tavaly július 23-án fogadta második közös gyermeküket, Win Harrison Wilsont. Ciara egy Instagram bejegyzésben osztotta meg képeket imádnivaló kisbabájukról, valamint egy imádni való videót, amelyen Win és édesapja Just Dance-t játszik.

"Te vagy a legaranyosabb és legédesebb kisfiú!"

- írta Ciara energikus kisfiáról.

"Mindig táncolsz, mosolyogsz és nevetsz... Mindig mindenhol ott vagy! A világnak lépést kell tartania vele! :) Annyira izgatott és hálás vagyok, hogy ma téged ünnepelhetlek! Annyira szeretlek kis hercegem #HappyBirthday WIN!".

Wilson egy érzelmes Twitter-bejegyzéssel köszöntötte kisfiát, amelyben egy videót láthatunk róla és Winről.

"A kíváncsiságod. Az összpontosításod. Az örömöd. Szeretünk téged. Apu mindig tartani, vezetni, tanítani, ellátni és hinni fog benned. Szeretünk téged Win. Anya, Apa, Future & SiSi mindig szeretni fog téged és gondoskodni fog rólad. Boldog születésnapot kisfiam"

- írta.

A Wilson család mindent megtett Win szombati partiján, hogy a kicsinek emlékezetes legyen az első szülinapja, hisz egy baseball témájú szabadtéri bulit rendeztek egyéves kisfiúnak. A Ciara által a partiról posztolt képeken ő, Russel és a másik két gyermek, Future és Sienna is "Rookie" feliratú mezeket viseltek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!