Megszületett Cardi B és Offset második közös gyermeke - ifaktor
Cardi B fehér ruhában gyermekével az oldalán egy közös fotózáson

Offsetnek emellett még van 3, de Cardi B a tökéletes választás.


Cardi B a hétvégén életet adott második közös gyermekének a Migos formátumból ismert Offsettel. Egy közös és meghitt képet posztolt egy new york-i kórházból, ahol látható, hogy kezükben tartják a kisbabájukat.

A rapper hölgy idén júniusban lepte meg a világot, mikor a BET-Díjátadón fellépett Offsettel és a Migos többi tagjával. Ekkorra már direkt olyan ruhát választott, amiből egyértelműen kiderült, hogy bizony várandós.

Cardi egyébként nem sokkal a fellépést követően egy rendkívül szexi és elegáns képpel tudatta azokkal is, akik lemaradtak a BET-ről, hogy itt az idő, mert érkezik a második gyerkőc.

A páros posztjai és elmondásai szerint az újdonsült baba fiú és teljes egészségnek örvend, így nincs más hátra, mint hogy a most 3 éves gyermekük Culture megtanulja, hogyan legyen jó nővér és, hogy mi is sok boldogságot kívánjunk a sztár párnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!