Megtartották Dallos Bogi lánybúcsúját - ifaktor
Dallos Bogi lánybúcsúja, bulizó lány tömeg fehér ruhában, Bogi pirosban

Korábban már megírtuk, hogy idén februárban Puskás Peti hatalmas lépésre szánta el magát és megkérte kedvese, Dallos Bogi kezét, akivel az X-Faktor műsora alatt gabalyodtak egymásba. A hétvégén pedig megtartották az énekesnő lánybúcsúját.


Bogi Instagram-oldalán rengeteg pillanatot mutatott meg követőinek a buliról, amikből kiderült, hogy rendhagyó módon minden barátnője fehér öltözékben volt, csak Bogi viselt piros ruhát.

Ezen kívül azt is észrevettük, hogy körülbelül 15 barátnőjével együtt ünnepelték meg Bogi utolsó „leány" napjait, amiből arra mertünk következtetni, hogy az énekesnőnek rengeteg barátnője van.

A bulizó tömegben kiszúrtunk persze hírességeket is, köztük Gyuricza Dórit is, aki alig egy hete lett felesége Rácz Jenő séfnek. De Bogival ünnepelt még Iszak Eszti, Cinthya Dictator, Nagy Vivi, Viszkok Fruzsi és még sokan mások is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!