Megtörte a csendet Sarah Jessica Parker, így gyászolja barátját - ifaktor
Sarah Jessica Parker és Willie Garson a Szex és New York forgatásán nevetnek

Willie Garson aki a 'Szex és New York'-ban játszotta Sarah Jessica Parker legjobb barátját, múlthét kedden életét vesztette.


Sarah Jessica Parker így emlékszik Willie Garsonra, akinek halálát egyszerűen képtelen feldolgozni. Erről pedig Instagramra posztolt, megtörve a hosszú csendet.

Garson Stanford Blatchet alakította a 'Szex és New Yorkban'. Mint mostanra kiderült, az 57 éves színész hasnyálmirigy rákban veszítette életét múlthét kedden. Az esetről már kérdezték a színésznőt, amire akkor úgy válaszolt, még nem áll készen, hogy beszéljen. Most ezt ebben a posztban megtette.

„Ez még mindig elviselhetetlen. Olykor a csend is egy kifejezés. Földi dologhoz nem fogható. A gyötrelem és az, amit egy több mint 30 éves barátság elvesztésekor érzel. Egy igazi barátság, ami lehetővé tett titkokat, kalandokat, egy közös szakmai családot, őszinteséget, koncerteket, utazásokat, közös kajálásokat, késő esti telefonhívásokat a kölcsönös odaadást a szülők iránt és minden szívfájdalom és öröm, amit sikerek, csalódások, félelmek és késő estébe nyúló nevetések a forgatásokon kísértek Stanford és Carrie, valamint Willie és SJ bőrében."
„Willie. Minden veled kapcsolatos dolog hiányozni fog. Visszajátszom az utolsó közös pillanatainkat együtt. Újra el fogok olvasni minden üzenetet amit váltottunk az utolsó napjaidon és leírom a telefonhívásaink tartalmát is. A hiányod egy hatalmas űr, amit ezekkel az áldott, közös emlékekkel töltök be és azokkal, amik még nem kerültek felszínre. Minden szeretetem és legmélyebb együttérzésemet küldöm neked Nathen. Te voltál és vagy Willie életében a fény és az élete legnagyobb eredménye az volt, hogy az apukád lehetett. Ezek voltak az utolsó szavai hozzám:
'Szuper karkötők!"

zárta sorait Parker.

Ezen kívül pedig Willie fia Nathen és számos sztár emlékezett meg a színészről. Közel 30 részben és 2 filmben is Carrie Bradshaw legjobbb barátját alakította.

"Nagyon szeretlek apa! Nagyon örülök, hogy ennyi kalandot megosztottál velem ezidő alatt és, hogy ennyi mindent elértél, nyugodj békében. Nagyon büszke vagyok rád és örökké szeretni foglak. Azt gondolom, hogy most eljött az idő, hogy elindulj a saját kalandodra. Mindig itt leszel velem. Jobban szeretlek, mint azt eddig bármikor is sejtetted és örülök, hogy végre békére leltél. Mindig te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember a számomra. Örülök, hogy szerettél engem és ezt sosem felejtem!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!