Megyeri Csilla a párkapcsolatáról vallott követőinek - ifaktor
Megyeri Csilla bézs-outfitben
Nagyon készül a Valentin-napra Megyeri Csilla- íme a részletek
Instagram/@csillamegyeri

Megyeri Csilla a párkapcsolatáról vallott követőinek

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt igazán kevés pillanatot osztanak meg a magánéletükből.


Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt régóta ismerte már egymást, amikor kialakult köztük a szerelem. A pár első találkozásuk alkalmával még nem nyitott egymás felé, ugyanis mindketten kapcsolatban élte. De amikor szinglik lettek, azonnal egymásra találtak és szerelmük azóta is töretlen.

A tévé nézők a párost igazán az Ázsia Expressz című műsorban ismerhették meg közelebbről, ahol annyira jól érezték magukat, hogy később visszautaztak a forgatás helyszínére. Azóta viszont ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Csilla többnyire Instagram-oldalán mutatja meg párját és legújabb bejegyzésében egy őszinte vallomásban mondta el a nagyvilágnak, hogy szerelmük ugyanúgy lángol, mint a legelején.

,,Aki szeret, nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, mikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz.
Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel. Minden ok nélkül, mert SZERET."

-írta Csilla az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!