Komoly következményei lettek Mészáros Norina betegségének - ifaktor
Béci és felesége, Norina vacsoráznak
Béci felesége újra felveszi a harcot a méhnyakrákkal
Instagram/ @younggbeci

Komoly következményei lettek Mészáros Norina betegségének

Béci felesége, Rácz-Mészáros Norina Instagram-oldalán árulta el a követőinek, hogy bejegyzései nagyon sok nőt vettek rá, hogy elmenjenek rákszűrésre.


Korábban már mi is megírtuk, Béci és felesége, Norina küzdelmét a méhnyakrákkal. A fiatal édesanya szerencsére most már jól van és Instagram-oldalán hívja fel folyamatosan a figyelmet a nőgyógyászati szűrővizsgálatok fontosságára. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis Norina egyik legújabb bejegyzésében elárulta, hogy majdnem 200 nő ment el rákszűrésre az ő hatására.

,,Közel 200 Nő ment el rákszűrésre történetem/posztjaim miatt 🙏🏼🤍 Büszke vagyok rátok és magamra! Ha már itt van ez a platform használjuk ki jó célra is, örülök, hogy megtettem🤍”

-írta Norina az Instagram-bejegyzésében.

Sok követője a komment szekcióban osztotta meg a történetét Norinával:

,,2 ève nem voltam , mert vírus így vírus úgy , 2 hete elmentem ☺️ minden rendben :)”
,,Kedves Nórina nekem a méhemben volt daganat 2 hete távolították el a méhem . Sok erőt adnak nekem a posztjaid az hogy milyen pozitívan állsz a dolgokhoz.”
,,Sürgősségi császár után kontrollon kérdeztem meg hogy leveszi-e a rákszűrést de mondta az orvos hogy csak 3 hónap múlva mivel fennáll a fertőzés veszélye 😊 köszi a felhívást mert én is elfelejtettem volna pedig tavaly januárban voltam utoljára ☺️”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!